Winkelmand

Back to top

De praktijk

Praktijk-L / Checkout / De praktijk

De praktijk

De praktijk & de bereikbaarheid

De praktijk ligt dichtbij de Arena, achter de Amsterdamse Poort, op de Bijlmerdreef. De praktijk is makkelijk te bereiken via het Openbaar Vervoer en met de auto. Voor de deur van de praktijk en in de straten rond is er plek om (betaald) te parkeren.

Bereikbaarheid via het OV:

Vanaf het Centraal Station Amsterdam is het aan te raden metro 54 te nemen en uit te stappen op de halte Bijlmer Arena. Je kan vanaf het CS ook andere lijnen pakken, je moet dan alleen overstappen op de 54 op de van der Madeweg (metrostation).
Wanneer je van de roltrap komt, sla je linksaf, loop je langs de Ako naar de uitgang van het station. Daar kan je bus 47 of bus 66 pakken die beide bij de bushalte Florijn stoppen (drie haltes). Als je langs de parkeerplaatsen naar rechts loopt wanneer je uitstapt, zie je eerst de apotheek en daarnaast de huisartsenpraktijk. Praktijk L zit overigens boven de apotheek. Je moet dan ook de apotheek binnengaan, de trap op en links zit dan mijn kamer.

Bereikbaarheid via de weg:

– Vanuit Utrecht A2: • Neem vanaf de A2/E35 de afslag A9 Amsterdam Amersfoort/Almere. • Neem vervolgens de afslag Bijlmermeer (S112) en sla linksaf de Gooiseweg op. • Neem daarna de tweede afslag Bijlmerdreef (Let op: dit is bij de TOTAL). • Rij hierna linksaf de Bijlmerdreef op, volg F- buurt/Amsterdamse Poort.

 

– Vanuit Den Haag A4: • Voeg vanaf de A4 (vanuit Den Haag en Alkmaar) in op de A10 Zuid richting RAI / Amersfoort. Neem na 7km de afrit S112 Duivendrecht / Diemen-Zuid / Amsterdam Zuidoost. • Sla vervolgens rechtsaf de Gooiseweg/S112 op in de richting Duivendrecht/Amsterdam-Zuidoost/ Diemen–Zuid. • Neem na 2 km de derde afrit Bijlmerdreef richting Amsterdamse Poort/F-buurt en sla aan het eind rechtsaf de Bijlmerdreef op.

 

– Vanuit de binnenstad (Waterlooplein)

Weg vervolgen naar het Jonas Daniël Meijerplein
Weg vervolgen naar de Weesperstraat
Weg vervolgen naar het Weesperplein
Door naar het Rhijnspoorplein richting Wibautstraat/de s112
Houd links aan en blijf op de Wibautstraat/de s112, de komende 4,5 km
Neem de afslag richting de Bijlmerdreef
Sla linksaf om op de Bijlmerdreef te blijven