Winkelmand

[eltdf_icon icon_pack="simple_line_icons" simple_line_icons="icon-call-end" size="eltdf-icon-tiny" custom_size="14" type="normal" icon_animation="" icon_color="#ffffff" hover_icon_color="#ffffff" margin="0 8px 0 0"]06-414 599 57 [eltdf_icon icon_pack="simple_line_icons" simple_line_icons="icon-envelope-open" size="eltdf-icon-tiny" custom_size="14" type="normal" icon_animation="" icon_color="#ffffff" hover_icon_color="#ffffff" margin="0 8px 0 16px"]info@praktijk-l.nl
[eltdf_icon icon_pack="simple_line_icons" simple_line_icons="icon-social-facebook" size="eltdf-icon-tiny" custom_size="15" type="normal" icon_animation="" link="https://www.facebook.com/praktijkl/" target="_blank" icon_color="#363636" hover_icon_color="#0eb5a2" margin="0 10px 0 10px"][eltdf_icon icon_pack="simple_line_icons" simple_line_icons="icon-social-twitter" size="eltdf-icon-tiny" custom_size="15" type="normal" icon_animation="" link="https://twitter.com/Praktijk_L" target="_blank" icon_color="#363636" hover_icon_color="#0eb5a2" margin="0 10px 0 0"]
Back to top
[eltdf_icon icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-heart” size=”eltdf-icon-large” type=”circle” icon_animation=”” icon_color=”#ffffff” background_color=”#95edb2″]

De Therapeut

De Therapeut

[eltdf_shape_separator shape_position=”left” animate_lines=”yes”]

In 2008 studeerde ik Cultureel Erfgoed / Museologie aan de Reinwardt Academie in Amsterdam. Tijdens dat jaar rees bij mij telkens de vraag op wat ik voor anderen kon betekenen wanneer ik mijn studie had gehaald. De studie paste niet bij me en ik ging op zoek naar iets anders.

Het nieuwe schooljaar startte ik met de studie Kunstzinnige Therapie aan de Hogeschool Leiden. Later besefte ik mij pas dat de studie een Antroposofische inslag had (ik heb op de Vrije School gezeten tijdens mijn middelbare schooljaren). Ik merkte dat de lessen zo goed aansloten bij mijn eigen ideeën en levenshouding, dat ik wist dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Ik heb de studie afgerond en heb nu mijn eigen praktijk.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het therapie geven aan kinderen op het speciaal en vrije basisonderwijs, maar ook op een reguliere basisschool en met mensen met dementie in de Antonius Hof, te Bussum. Nu wijd ik mij aan het geven van therapie aan mensen met uiteenlopende problemen, angst en astma tot een burn-out of een depressie om hen te geven wat nodig is om het leven weer op te bouwen op een gezonde manier. Naast het werk in de praktijk geef ik ambulante begeleiding aan kinderen met autisme.

Naast het geven van therapie, houd ik er van om creatief bezig te zijn. Ik houd van tekenen, schilderen, fotograferen en schrijven.

De natuur is een grote en vooral onuitputtelijke inspiratiebron. Van kinds af aan heb ik een sterke binding met dieren en de natuur. Ik haal mijn inspiratie naast de natuur ook uit boeken en films (mooie verhalen) en de kunst van anderen. Van deze inspiratiebronnen maak ik tijdens de therapie dankbaar gebruik.

Na- en Bijscholing

– Beeldend Kunstzinnig Therapeutische Methodieken – 2014
– Tasten naar Ik-Kracht, boetseren – December 2016
– Nachtmerries behandelen in de beeldende therapie – Juni 2017
– Herfstcongres -> Depressies – Oktober 2017