Winkelmand

Back to top

Wil je weten of kunstzinnige therapie iets voor jou is?

Dan biedt een gratis oriënterend gesprek wellicht uitkomst. Ik wil je met plezier uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in de praktijk. De thee of koffie staat klaar. Bel of mail gerust voor een afspraak. (Het telefoonnummer staat boven- en onderaan de site vermeld).

Werkwijze

De therapie wordt start met een intakegesprek. Tijdens de intake zal ik vragen waar ik je mee kan helpen en verdere vragen beantwoorden. Een intakegesprek kost €19,00 en duurt gemiddeld een uur.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je per sessie een deel vergoed. Hoeveel en het aantal sessies dat je vergoedt krijgt, hangt af van welke verzekering je hebt. Onder aan de pagina is een link te vinden naar de zorgverzekeraars die kunstzinnige therapie vergoeden.

Een sessie duurt een uur en kost €50,00 (Sinds 02-04-2016 zijn kunstzinnig therapeuten vrijgesteld van BTW). Een traject kunstzinnige therapie duurt gemiddeld twaalf sessies. Een geheel traject kost €600,00.

Voorbeeld: Je bent aanvullend verzekerd bij het Zilveren Kruis met twee sterren. Je krijgt dan €40 per dag en maximaal €450 per jaar vergoed. Dat betekent dat een geheel traject kunstzinnige therapie €150,00 zal kosten.

De oefeningen die tijdens het traject gegeven worden, zijn met aandacht afgestemd op het individu. Hierdoor wordt een proces opgestart dat specifiek op jou is gericht.

Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijkruimte te komen, bied ik ook therapie aan huis aan.

Link Zorgverzekeraars

Mail